FC NYMA BOYS

In een maatschappij waar afstand de norm is, geef ik iedereen een gevoel van nabijheid en warmte ❤️💚🖤

FC NYMA BOYS is een kleurrijk voetbalelftal voor iedereen die niet binnen de maatschappelijke kaders loopt of heeft gelopen.

Wij spelen op gras, street en in de zaal. Daarbij worden wij gemonitord door Lifegoals Nijmegen; en zullen daardoor ook geregeld deelnemen aan een van de vele landelijke toernooien van LIFEGOALS Nederland!

FC Nyma Boys

#Doel heiligt de middelen#

Wij bieden mensen een fijne en veilige omgeving waarin iedereen zichzelf kan en mag zijn. Wij bezitten de kennis en ervaring die nodig zijn voor het ondersteunen van alle specifieke doelgroepen. Wij staan voor kwaliteit, plezier en kennis. Het klinkt zo simpel: proactief werken, positief gedrag stimuleren, succeservaringen creëren en tegenslagen voorkomen. Maar hoe pak je dat aan? De ene doelgroep is de andere immers niet. Wij denken daarom dat het belangrijk is om maatwerk te leveren. Wij willen de mensen een fijne dag bieden, persoonlijk leren kennen en goed contact onderhouden met de doelgroep en haar omgeving.

We kijken naar kwaliteiten in plaats van valkuilen, stellen concrete doelen en werken hier samen aan.! Voetbal als middel.

ZORG OP MAAT❤️💚🖤

Nieuwsgierig geworden?

Neem dan nu contact met ons op dan kijken we wat we voor elkaar kunnen betekenen

Sint Annastraat 198C
6525 GX, Nijmegen