Ouderengym

Voordat je het weet sta ik bij jullie zorginstelling op de tafel te dansen

Bewegen met Menno is een feestje! Pas maar op! Voordat je het weet sta ik bij uw zorginstelling op de tafel te dansen. Door middel van heerlijke muziek en veel humor zijn alle zorgen zo vergeten. Ondertussen een bekend fenomeen in de regio; Mennovanmegen Sport & Welzijn breekt de tent af! Ik zie en hoor iedereen, we drinken samen een kopje koffie, bewegen en lachen met elkaar.

Als ik ook maar iets kan bijdragen aan een mooie oude dag voor deze lieve mensen dan doe ik dat met alle liefde. Dat maakt dit werk zo mooi en puur. Ik hou van mijn werk, van het oprechte contact.

img-author

Waarom bewegen zo belangrijk is

Bewegen is goed voor de motoriek én het geheugen. Het helpt je om fit te blijven. Bewegen zorgt er namelijk voor dat het verouderingsproces geremd wordt; het is goed voor de ademhaling, bloedcirculatie, spieren en botten. Het verkleint namelijk het risico op botbreuken en heeft een positieve invloed op de mentale gezondheid, het evenwichtssysteem blijft hierdoor beter in tact.

Door te blijven bewegen blijf je langer zelfredzaam en ook lijkt het een positieve invloed te hebben op het voorkomen/reduceren van dementie en Alzheimer. Reden genoeg dus om hier extra aandacht aan te schenken!

Nieuwsgierig geworden?

Neem dan nu contact met ons op dan kijken we wat we voor elkaar kunnen betekenen

Sint Annastraat 198C
6525 GX, Nijmegen