Voetjebal

Wij als Mennovanmegen Sport & Welzijn zijn ook super trots met deze hele mooie partnership met VOETJEBAL.

Wij verzorgen en ondersteunen VOETJEBAL in zijn lessen; dit doen wij in de regio Arnhem en Nijmegen. Voetjebal is het eerste voetballende speelconcept in Nederland voor kinderen van 2 t/m 5 jaar en is al ruim 15 jaar actief.`

Voetjebal missie: de kracht van voetbal gebruiken om het menselijk potentieel te ontwikkelen.

De Voetjebal-methode is in 2005 ontwikkeld vanuit de gedachte dat kinderen in deze tijd te weinig gevarieerd bewegen. Kinderen die goed kunnen bewegen, zijn ook beter in staat om cognitieve vaardigheden te ontwikkelen.

Thuis & daklozen elftal Nijmegen

Voetjebal missie: de kracht van voetbal gebruiken om het menselijk potentieel te ontwikkelen

Voetjebal is het eerste speciale voetbal speelconcept van Nederland voor kinderen van twee tot en met vijf jaar. Kleuters en peuters maken voor het eerst op een gestructureerde manier kennis met een bal, samen met één van hun ouders, waarbij de nadruk uiteraard op spel en plezier ligt. Tijdens de Voetjebal lessen wordt ruimschoots gebruik gemaakt van vrolijke muziek waardoor de les een swingend karakter krijgt. Maar Voetjebal is nog veel meer dan een voetbal speelconcept. Veel basale ontwikkelingsgebieden worden tijdens de sessies aangesproken. Op een speelse manier leren de kinderen onder andere kleuren benoemen, synchroon tellen en symbolen herkennen. Tevens zijn er diverse elementen van een 'gezonde leefstijl' in de lessen verwerkt.

Nieuwsgierig geworden?

Neem dan nu contact met ons op dan kijken we wat we voor elkaar kunnen betekenen

Sint Annastraat 198C
6525 GX, Nijmegen